facebook

“Повернися, сонечко моє”: Вбита горем мати падала на коліна біля труни вбитого 14-річного Дениса. Без сліз не глянеш

Вчора, 5 листопада у м. Прилуки поховали 14-річного Дениса Чаленка, котрого, за словами його батьків, вбили мажори, а тіло кинули на колію.

 

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

У місті на похорон Дениса зібралось багато людей. Коли мати побачила труну із сином почала кричати і ридати. Згодом жінці стало погано і весь похорон сина вона провела на лавочці перед храмом, в якому відспівували її сина. Також їй постійно викликали швидку.

На похорон дитини прийшли також представники місцевої влади та поліції. Їх люди зустрічали криками: “ганьба”.

Усі переконані, що Дениса вбили, а його тіло поклали між коліями. Проте поліція і досі не змінила кваліфікації статті.

Раніше слідчі переконували, що смерть хлопця була нещасним випадком і він загинув під колесами потяга.

 

За словами Анатолія, дядька загиблого хлопця, від слідчих рідні досі не чули жодної конкретної інформації. Поліція закликає дочекатися результатів повторної судмедекспертизи, яку проводили у столиці 4 листопада, результати можуть бути готові вже 6-7 листопада.

Зазначимо, що після протестів, які спалахнули у Прилуках, поліція почала активніше займатися розслідуванням загадкової загибелі підлітка.

За словами родичів, правоохоронці попередньо встановили маршрут Дениса перед смертю. Слідчі вилучили записи з камер відеоспостереження і вивчають їх.

“Поліцейські вже хоча б говорять, що розглядають різні версії смерті Дениса. Бо в перші дні розглядали тільки нещасний випадок, а зараз розглядають і версію вбивства”, – сказав дядько загиблого підлітка.

Він розповів, що не вірить у версію про нещасний випадок, бо на тілі племінника були синці. Отже, хлопця вбили, а тіло підкинули на залізничну колію, переконані рідні.

“Я сам його бачив, коли везли на другу експертизу. Ножових поранень у Дениса не було. Проте під очима були гематоми, видно було, що це побої”, – сказав Анатолій.

Зараз розслідування смерті хлопця перебуває на контролі столичних поліцейських і особисто президента України Володимира Зеленського.

Джерело.

Close