facebook

Пашинського хочуть вбити! Чорновол пішла проти народу України, розізлила всіх

Скандального екснардепа Сергія Пашинського хочуть вбити через “патріотизм”. Про це у сомережах написала його соратниця Тетяна Чорновол.

На думку Чорновол, Пашинського хочуть вбити росіяни, бо той нібито активно боровся за українську незалежність. Вона обурилась і на українців, котрі на думку екснардепки, ненавидять Пашинського та мріють, щоб той сидів у тюрмі.

“Вчора пройшла інформація, що є загрози для життя Пашинського зі сторони російських спецслужб. «Америку відкрили!» Ця загроза над ним вже більше п’яти років висить. Саме тому він не розлучався з глоком, яким (пострілом в ногу) зупинив п’яного збоченця, що напав на його дружину (за що зараз сидить), – написала вона на своїй сторінці у Фейсбук.

“Почну з того, що Пашинський сидить в тюрмі. Зауважте, всім-всім дають можливість вийти під заставу чи під домашній арешт. Пашинському – ні. Це нікого не дивує? Зате я зіткнулася з іншим, що надзвичайно прикро: навіть Ви – ті, що мене читають, відверто не розумієте, чому я захищаю Пашинського, якому (на вашу думку) місце у в’язниці.

Ви маєте таку думку, бо НІЧОГО хорошого про Пашинського НІКОЛИ не чули. І хоча ви, безумовно, знаєте, що спаплюжити в сучасному світі легше, ніж гикнути, але негативу проти Пашинського ви вірите. Тому що цього негативу дуже-дуже багато, він йде з різних джерел, його транслюють ваші хороші знайомі, яким ви довіряєте, – додала Чорновол.

За її словами, всі ті топові скандальні новини з прізвищем Пашинський – суцільна брехня.

“І уявіть себе на місці людини, яку ТАК!!! МАСШТАБНО оббрехали і посадили”, – додала вона.

Додамо, що така заява Чорновол викликала вкрай негативну реакцію від українців. Люди переконані, що Пашинським отримує заслужене покарання. Крім того, його справу потрібно розслідувати ще більше активно та з усіма деталями.

Що цікаво, Екснардепа Сергія Пашинського не можуть доставити на допит у Святошинський суд у справі щодо розстрілів на Інститутській 20 лютого 2014 року, тому що він належить до категорії осіб, яким може загрожувати небезпека.

Про це заявили у коментарі прессекретар ДБР Анжеліка Іванова та сторони захисту Пашинського.

“Під час обрання йому запобіжного заходу, Печерський суд задовольнив клопотання сторони захисту (адвокатів) щодо того, що підозрюваний належить до категорії осіб, яким може загрожувати небезпека. Тому ми не можемо його з ізолятору тимчасового тримання доставляти для допиту в Святошинський суд”, – пояснила Іванова.

Як відомо, 7 листопада у Святошинському суді Пашинського мали допитати у справі щодо розстрілів на Інститутській 20 лютого 2014 року.

Крім того, у суді вирішили, що допит проведуть у режимі відеоконференції з приміщення ІТТ, але персонал ІТТ повідомив, що не може забезпечити відеозв’язок з технічних причин.

Тож допит Пашинського запланували на 21 листопада.

Джерело.

Close