facebook

“Дев’ятий місяць!”: Світлана Лобода приголомшила шанувальників новою фотографією. Вагітна!

Відома українська співачка Світлана Лобода опублікувала у своєму Інстаграмі новий знімок.

 

Скандальна співачка вже давно не живе в Україні. Вона проживає на дві країни: Росію і США. У РФ вона займається своєю творчою діяльністю, а в США Лобода народжувала своїх двох дочок – Євангеліну і Тільду. Там вони і проживають. Досі шанувальники співачки гадають, які відносини пов’язують її з відомим німецьким рок-музикантом Тіллем Ліндеманном. Очевидно, що між артистами теплі почуття. Але чи пов’язує їх щось більше ніж дружба – невідомо.

Нерідко шанувальники Світлани Лободи обговорюють її відносини з продюсером Нателлою Крапівіною. Жінки часто то відписуються, то підписуються один на одного в Інстаграмі. А в інтерв’ю по-різному відгукуються один про одного.

Сьогодні Світлана Лобода опублікувала в своєму Інстаграмі новий знімок. На ньому співачка позує в одному з торгових центрів Лос-Анджелеса. На знімку Лобода стоїть в бежевих лосинах з дрібним зображенням і чорній майці. В очі кидається великий вагітний животик. Ймовірно, фотографія була зроблена близько півтора роки тому, коли Лобода була вагітна своєю другою донькою Тільдою

https://www.instagram.com/p/B41lm1NhyQR/?utm_source=ig_embed

“9-й місяць. Ми з @sonya_soltes ходимо по магазинах LA, вишукуючи newStyle для promotizer #SUPERSTAR”, – написала під фото Лобода.

Джерело.

Close