facebook

Соколова – Коломойському: “Забирайтеся до Путіна в Росію”

Після своїх заяв олігарх Ігор Коломойський має забиратися з України в Росію до тамтешнього керівника Путіна.

 

Про це заявила журналіст Яніна Сколова.

“Я би дуже-дуже хотіла зустрітися із Коломойським сам на сам і сказати йому наступне: Ігорю Валерійовичу, а чому ж ви тоді у 14-му році робили максимум для того, щоб Дніпро і країна не стали частиною російського анексованого світу, в які нині перетворилися квазіреспубліки “ЛДНР”. Чому ви розповідали про свою українську позицію і називали Росію країною-агресором, а зараз ладні взяти у них гроші в обмін на що? В обмін на здачу цієї країни?”, – запитала журналіст.

“Будувати стосунки із Росією слід лише в одному векторі: у як найбільшому віддалені. Путін має одну мету – оновлення формату Радянського Союзу, розпад якого він назвав найбільшою помилкою останнього століття. Його мета знищити країну із середини і побудувати пряму залежність України від Російської Федерації.

Домовлятися з бойовиками – це домовлятися з Путіним. Брати гроші у Путіна – це знову перебувати у залежності від нього. У нас уже був один президент, якого звали Віктор Янукович. Свого часу він теж взяв гроші у Путіна, після чого ми офіційно відмовились від асоціації з ЄС у вигляді безвізового режиму і настав Майдан, за який виходили тисячі людей не тільки у Києві, але й по всій країні, і ми мали Революцію гідності.

Пане Ігорю, можливо, краще вам взяти свій бізнес і, почаювавши з Путіним, переїхати в Росію? Тоді, думаю, всім стане на багато спокійніше”, – сказала Соколова.

Джерело.

Close