facebook

“Вбив коханку під час інтиму, а потім розправився з її дочкою”: Моторошне вбивство здивувало навіть слідчих

Чоловік з Миколаєва під час сексу вбив свою партнерку струмом, а злякавшись викриття, задушив її дочку.

Чоловік працював водієм маршрутки. Довгий час він перебував із загиблою в близьких відносинах.

У березні 2015 року під час інтимних стосунків жінка запропонувала застосувати до неї електричний струм, в результаті чого вона померла.

Потім він злякався, що дочка загиблої може викрити його в причетності до смерті жінки. Він пішов в кімнату до дочки загиблої, накинув їй на шию провід і задушив. Також він вирішив забрати її паспорт, на той момент дівчині було близько 30 років.

Обвинувачений в суді не визнавав свою провину. Він розповів, що знав жінку близько 20 років. Потім вона поїхала в Туреччину, і їх спілкування обірвалося, але після повернення до Миколаєва він знову почав з нею спілкуватися в 2010 році. Також він був знайомий і з її дочкою. Пізніше жінка поїхала жити до Києва до своєї дочки.

Він же проживав в Миколаєві з дружиною і малолітньою дочкою, які не знали про його стосунки на стороні. При цьому він зазначав, що збирався зробити своїй коханці пропозицію і обговорював це з її дочкою.

На згадку про день, коли стався злочин, обвинувачений розповів, що близько 21:00 жінка повідомила йому про необхідність зустрічі з клієнтами по роботі, тому він поїхав на вокзал і останній раз нібито бачив загиблих ще живими. За його словами, на наступний день він вранці повернувся до Миколаєва.

Крім того, йому інкримінували крадіжку у убитих ноутбука і грошей, але обвинувачений це також заперечував.

В результаті суд визнав обвинуваченого Олексія Стеблева винним в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених частиною 1 стати 119 ( “Вбивство через необережність”), частини 1 статті 115 ( “Умисне вбивство”) і частини 3 статті 357 ( “Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем або їх пошкодження “) КК України. За це йому призначили підсумкове покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Суд зарахував йому утримання під вартою з 31 березня 2015 року та до вступу вироку в силу як один день за два, застосувавши норму так званого “закону Савченко”. Таким чином він вже “відсидів” понад дев’ять років від призначеного терміну.

Джерело.

Close