facebook

Гороскоп на 18-24 листопада: назвали знаки, яким щаститиме найбільше

Тиждень з 18 по 24 листопада – це час великих змін. Скоро справи підуть на краще. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

 

“Важким виявиться понеділок. Не плануйте того, чого не хочете переробляти, – говорить астролог. – У середу завершується ретроградний Меркурій. На другу половину тижня перенесіть переговори і підписання документів. Від подорожей краще відмовитися. Створите собі зайві клопоти. Ваші блискучі ідеї поки не знайдуть підтримки. Годі сумувати. Найбільше щаститиме Овнам, Тельцям, Козерогам і Водоліям”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Доведеться доводити свою правоту. Вдасться те, чого не могли зробити раніше. Від четверга – фортуна на вашому боці. Все, що зробите, працюватиме надійно і даватиме гарні заробітки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Отримаєте звістку від далеких родичів. Вдасться відновити втрачене колись спілкування. Звертайтеся за порадою до старших родичів. Прислухайтеся до думки начальства. Не вирішуйте усе самотужки. Створіть гарну команду, і справи підуть як по маслу.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Складним стане початок тижня. Краще лишитися вдома і затіяти генеральне прибирання. Не варто щось змінювати у своєму робочому графіку та харчуванні. Організм відреагує на це втомою. Поки що у гаманці грошей обмаль. Не слід вкладати їх кудись.

Рак (22 червня – 22 липня)

Робота стоятиме. Та зараз вам це на руку. Ви не готові до додаткового навантаження. Темп, який пропонує цей тиждень, дозволить розібратися у собі та власних бажаннях. Час займатися корекцією фігури. Поєднуйте масажі з антицелюлітними кремами.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Розберіться у собі. Задумайтеся, чим хочете займатися далі і чого чекаєте від життя. Вдасться налагодити справи, які раніше закинули. Нагадають про себе старі борги. Вчасно повертайте позичені гроші.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це час шансів і можливостей. Використайте їх сповна. Застій у справах лишився позаду. Зараз слід просувати свої ідеї в люди. Ви стаєте привабливими для роботодавців. Отримаєте запрошення на нове місце роботи. Не слід купувати меблі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень пройде у ваганнях і напружених розмовах. Постійно змінюватимуться умови праці. Хороших радників зараз марно шукати. Покладайтеся на власний досвід. Слідкуйте за своїми словами, аналізуйте вчинки оточуючих.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Від вівторка з’явиться більше сил та енергії. За тиждень переробите роботу, які планували на місяць. Пропустіть у своєму робочому графіку понеділок і не пошкодуєте про це. Стережіться фанатиків. Вони забиратимуть багато вашого часу. Почуття швидко вичерпають себе.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зніміть рожеві окуляри. Це час помилок. Не спішіть робити пропозиції і приймати важливі рішення. Сходіть до музею, насолоджуйтеся спокійною музикою. Господарюйте економно. Частину коштів заощадьте.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Середа – добрий час, аби завести домашнього улюбленця. Тварини приноситимуть гарний настрій і зніматимуть втому. Відчуватиметься підйом у сфері фінансів. Подбайте про надійний захист своїх заощаджень.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зараз головне не поспішати. Швидко зроблені висновки і дії призведуть до помилок, які важко буде виправити. Зверніть увагу на свої сни. Вони будуть інформативними. Заробітки порадують. Позичати гроші чи вкладати їх у нерухомість поки не слід.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це останній тиждень, аби втілити у життя усе задумане. Далі фізичної сили та можливостей стане менше. Розженіть свої справи настільки, аби вони за інерцією тривали якнайдовше. Вранці не ходіть по крамницях. Придбаний одяг не носитиметься. Проводьте вчори з коханими. У вихідні додасть наснаги романтична пригода.

Джерело.

Close