facebook

“На пішохідному переході”: Священик на мікроавтобусі збив вагітну жінку з дитиною. Моторошні подробиці

Священнослужитель став учасником ДТП в російському місті Клинці Брянської області. Клінцовська єпархія відреагувала на цю подію, висловивши «щире співчуття і співчуття постраждалим в ДТП».

ДТП сталося 13 листопада в темний час доби: мінівен Hyundai Grand Starex, за кермом якого перебував 57-річний священик, збив 39-річну жінку, коли вона переходила через дорогу в зоні дії регульованого пішохідного переходу.

«Батюшка на сірому мікроавтобусі. Ми з мамою йшли, і прямо у нас на очах він збив жінку вагітну і дочку її. Ми відразу швидку викликали. Швидка приїхала, жінку повантажили і відвезли. Дівчинка разом з ними поїхала », – цитує місцеве видання« Місто ТБ »слова очевидиці.

Навряд чи мав місце злий намір або грубе порушення правил дорожнього руху з боку священика: він керував автомобілем у тверезому стані, а пішохідний перехід погано освітлений. «Мабуть, кожному городянину, знайомому з вкрай складною дорожньою ситуацією на місці події, на жаль, буде нескладно уявити себе як на місці постраждалих пішоходів, так і водія», – наголошується в повідомленні епархії.

За результатами розслідування даної події компетентними органами, додають в єпархії, по відношенню до священика буде прийнято «рішення про заходи канонічного характеру».

Джерело.

Close