facebook

Зґвалтував 13-річну дівчину і втік з-під варти: у Києві вручили підозру 31-річному чоловікові

Зловмиснику вручено підозру у скоєнні злочину.

У Києві затримали та вручили підозру про скоєння злочину 31-річному чоловіку, який зґвалтував 13-річну дівчинку і втік з-під варти. Чоловік переховувався на даху однієї з будівель у Подільському райні столиці.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Згідно з матеріалами слідства, чоловіка затримали 4 липня 2021 року за підозрою у зґвалтуванні 13-річної дівчинки, яке він вчинив напередодні на території Подільського району столиці.

“Після затримання чоловіка доправили до Подільського управління поліції та помістили до камери для затриманих. Однак, 6 липня підозрюваний вчинив втечу з-під варти, віджавши решітку, вийшов у двір управління та за допомогою пожежної драбини виліз на дах будівлі, після чого зник в невідомому напрямку”, – розповідають у прокуратурі.

Під час розшукових дій правоохоронці встановили, що чоловік вказав не свої дані під час затримання.

Зловмисника упіймали, коли він ховався на даху однієї із будівель на території Подільського району.
Наразі йому повідомлено про підозру та обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зараз чоловіка звинувачують за двома статтями: зґвалтування особи, яка не досягла 14 років та втеча з-під варти. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

“Також у зв’язку з викладеним Подільською окружною прокуратурою міста Києва 6 липня 2021 року розпочато кримінальне провадження за фактом можливої службової недбалості з боку працівників Подільського УП ГУНП у м. Києві за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України”, – зазначили у прокуратурі.

Джерело.

Close