facebook

У порізаного під Кривим Рогом малюка помер мозок, а його кривдника суд узяв під варту

28-річний Сергій Федотов порізав маленького, бо хотів помститися колишній.

9 липня в залі Софіївського районного суду Дніпропетровської області заарештували підозрюваного в замаху на вбивство дворічного хлопчика.

Як повідомляє Національна поліція Дніпропетровської області, чоловік перебуватиме під вартою 60 діб без права внесення застави.

“Йому загрожує довічне покарання за замах на умисне вбивство та незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Досудове розслідування триває”, – повідомляють у поліції.

Також як стало відомо, у постраждалого дворічного Михайлика лікарі діагностували смерть мозку. Цю новину мамі повідомили 9 липня, після багатьох спроб урятувати малюкові життя. Як повідомив Telegram-канал “Олег Ермолинский – блог Кривого Рога”, маленького ще не від’єднали від апаратів, які підтримують роботу серця.

У коментарі журналістам, який опублікував місцевий Telegram-канал, матір двох дітей розповіла: її старша дочка все бачила на власні очі. Жінка підкреслила, що чоловік знущався з її сина. Хлопчик був зв’язаний, а вітчим “тикав ножем”. Окрім того, злочинець погрожував дитині, що зараз “спустить йому повітря”, і питав: “Ти якої хочеш смерті, повільної чи швидкої?”.

Джерело.

Close