facebook

“Потрібно міняти і цих”: Зеленський шокував заявою про розпуск Ради. Розлютили не на жарт

Президент України Володимир Зеленський вважає, що “вже потрібно міняти і цих депутатів”.

 

 

Про це він сказав 20 листопада під час спілкування з дітьми на Всеукраїнському форумі “Україна зростає разом зі мною”.

Зеленський під час діалогу з однією з учасниць форуму зазначив, що “Україна повина бути свіжою”.

“Даша, підтягуйте таких, як ви, до Верховної Ради. Нікому не говоріть, але вже потрібно міняти і цих депутатів”, – звернувся президент до учасниці.

Окрім того, президент Володимир Зеленський розповів, що хотів бути дипломатом чи прикордонником.

Про це він сказав під час зустрічі з молоддю в рамках Всеукраїнського форуму “Україна зростає разом зі мною”, куди прийшов разом із дружиною Оленою.

Зеленського запитали, чи думав він, що стане президентом, чи хотів колись вчитися за кордоном.

“Я хотів навчатися на дипломата в Києві. Але я тоді жив у Кривому Розі – і Київ був для мене закордоном”, – відповів президент.

“Я хотів був прикордонником”, – сказав він і додав, що як президент якоюсь мірою охороняє кордон.

Коли його запитали про найбільш успішний проект Зеленський відповів: “Я думаю, що всі успіхи, які в мене були, вони не самостійні успіхи. Мій найкращий проект – це моя сім’я. Тому що це дуже потужне об’єднання. Тому що з самого початку, коли ми одружилися, ми зробили студію “Квартал 95″, потім у нас з’являлися діти і проекти. Тому я не можу сказати, що я в житті щось зробив сам”.

“Я думаю, що ми дуже міцні, коли ми не на одинці, а коли поруч люди, які тебе люблять, які тебе поважають і роблять тебе тим, ким ти є”, – додав він.

“Що стосується найкращого проекту – я вважаю, що він попереду. Бо не можна жити без мрії… Я впевнений, що у продовж цих 5 років ми зробимо, щоб Україна була кращим європейським проектом”, – сказав Зеленський.

Також Зеленський підкреслив, що сперечається з міністром освіти і науки України Ганною Новосад щодо нової програми освіти

“Коли я пішов в президенти, у мене було внутрішнє питання стосовно освіти, і потім ми створили новий уряд. У мене було відчуття, що людям у школі треба бути ліберальними. У мене були відчуття, що освіта повинна бути ліберальною, що ти можеш обирати предмети сам. Ми зараз сперечаємося з міністром освіти, бо вона готує дуже велику програму. Нам здається, що в цілому навчання у школі і вузі повинно бути швидшим, змінним, і щоб ми могли змінювати професію під час навчання”, – зазначив Зеленський.

Джерело.

Close