facebook

Звіряче вбивство у Росії: через ревнощі зарізав цілу родину, не пошкодувавши маленьку дитину

У селі Джирим Ширинского району Хакасії була вбита сім’я з п’яти людей. Серед жертв – восьмирічна дитина. Підозрюваний затриманий. Він скоїв убивство з ревнощів.

 

Про це повідомляє Слідчий комітет у Красноярському краї і Хакасії.

“На місці події на території домоволодіння виявлено тіла господині будинку, її чоловіка, її сина, її малолітньої внучки, брата чоловіка без ознак життя з колото-різаними пораненнями в області різних частин тіла”, – йдеться в повідомленні.

За даними Telegram-каналу LifeShot, обвинуваченого звуть Федір Панов. Він зізнався, що був закоханий в 30-річну дочку убитої, але вона поїхала із села на заробітки.

 

Кримінальник зарізав сім’ю з 5 осіб, помстившись за нерозділене кохання

 

“Панов залишився в Джиримі і часто гостював у сім’ї Марини. Вчора він подзвонив коханій, і вони посварилися. Та сказала, що більше не хоче бути з ним, і зізналася в зраді. Кинутий коханець всю ніч квасив, вранці пішов в будинок колишньої і перерізав горло п’ятьом родичам”, – повідомляє LifeShot.

Жінка розповіла поліцейським, що про свою зраду Панову збрехала.

Також стало відомо, що чоловік був засуджений в 2004 році до позбавлення волі на термін 16 років і 10 місяців за те, що перерізав горло жінці і її дочці.

Джерело.

Close