facebook

Ванга попереджала про коронавірус. Ось що буде далі

«Люди будуть падати прямо на вулиці»: передбачення Ванги про коронавірус.

Болгарська ясновидиця в своїх пророцтвах попереджала людство про страшну хворобу, яка за короткий період забере життя багатьох людей. Деякі дослідники стверджують, що мова йде про спалах коронавіруса. Ванга говорила про спалах коронавіруса в своїх записах, наступним попередженням: «Хвороба охопить весь світ і торкнеться величезна кількість людей, але незабаром зникне. Все тому, що до 2021 року сонячна активність різко знизиться». Одним з очевидців передбачення про Ванги про страшну хворобу, яка торкнеться всю планету був її кум Сергій Косторной. Він особисто розмовляв з болгарською віщункою в 1995 році, і передає дослівне пророкування Ванги про коронавірус наступними словами:

«Люди будуть падати прямо на вулиці»: передбачення Ванги про коронавірус. Болгарська ясновидиця в своїх пророцтвах попереджала людство про страшну хворобу, яка за короткий період забере життя багатьох людей. Деякі дослідники стверджують, що мова йде про спалах коронавіруса. Ванга говорила про спалах коронавіруса в своїх записах, наступним попередженням: «Хвороба охопить весь світ і торкнеться величезна кількість людей, але незабаром зникне. Все тому, що до 2021 року сонячна активність різко знизиться». Одним з очевидців передбачення про Ванги про страшну хворобу, яка торкнеться всю планету був її кум Сергій Косторной. Він особисто розмовляв з болгарською віщункою в 1995 році, і передає дослівне пророкування Ванги про коронавірус наступними словами:

«Дуже значуща подія для людства відбудеться в рік п’яти двійок. Коли настане рік-дзеркало, то всьому світу так не минеться. Біда прийде від «жовтих». Планета буде охоплена якоюсь страшною хворобою з минулого, яка за короткий період зможе забрати життя величезної кількості людей. Вони будуть падати прямо на вулиці і вмирати». Вакцина від коронавіруса, згідно продовження передбачення Ванги, з’явилася через 3 місяці після страшного піку її поширення, коли «люди будуть падати прямо на вулицях і вмирати». Однак не всі дослідники схильні вірити, що пророцтво стосувалося саме коронавіруса — можливо болгарка мала на увазі зовсім інше захворювання, адже вона говорила про хвороби з минулого, до того ж провісниця не називала конкретні дані і її висловлювання можна трактувати по-різному. Одні запевняють, що Ванга описувала події, які стосуються 2222 року інші — що провидиця мала на увазі дату 22.02.2021 або зовсім 22 222 рік.

Джерело.

Close