facebook

20-річну студентку в Італії до смерті загризли собаки: Романтична прогулянка перетворилась на трагедію

Дівчина зі своїм хлопцем вийшли на пікнік.

В італійському місті Сатріано на 20-річну дівчину напала зграя безпритульних собак під час романтичного пікніка зі своїм хлопцем. Від укусів студентка померла.

Про це 29 серпня пише Mirror.

20-річна італійка Сімона Кавалларо гуляла з другом-чоловіком на популярному місці для пікніків у Калабрії, коли на неї напало щонайменше десяток собак.

Звіти з Італії повідомляють, що розтин показав значні укуси її тіла, особливо ніг, та собачої шерсті під нігтями, що свідчить про те, що вона намагалася дати відсіч, намагаючись бігти назад до автомобіля.

Другу Кавалларо вдалося втекти і сховатися від собак у сусідній будівлі в південно -італійському місті Сатріано, де він зателефонував до влади.

На місце події прибули служби швидкої допомоги, які доставили Кавалларо до місцевої лікарні, але вона померла незабаром після прибуття.

“Наше життя руйнується”, – написав батько Кавалларо Альфіо у Facebook. «Моя улюблена дочка Симона померла у цьому земному житті, мій біль величезний, ніби половину мого тіла вилучили. Це несправедливо, наше життя буде зруйноване, знаючи, що ти потрапив у рай. Бог не потребував іншого ангела ».

Влада негайно почала збирати собак, у тому числі пастухів Маремми, які жили дикими, але використовувалися для захисту кіз.

Поліція заявила, що собаки також намагалися напасти на офіцерів, коли вони увійшли в сосновий ліс на горі Фіоріно, і їх довелося прогнати пістолетами вистрілами в повітря.

“Це величезна трагедія, якої можна було і слід було уникнути”, – заявила Ніно Спірлі, губернатор Калабрії.

Як повідомляється, італійський уряд розподіляє 1 мільйон доларів на рік для вирішення проблеми безпритульних собак, але Калабрія та Сицилія, де проблема найбільш гостра, минулого року не надали жодних статистичних даних.

Массімо Компаротто, президент Міжнародної організації захисту тварин, сказав: «Ця соціальна чума, яка є серйозною… на півдні, спричинена відмовою від тварин та місцевими адміністраціями, які дивляться убік».

Джерело.

Close