facebook

Трирічний хлопчик зі Львова віддав всі свої заощадження важкохворій дівчинці з СМА

Трирічний Олег Некрасов разом з батьками збирав кошти, щоб купити собі трек Hot Wheels. Однак вирішив віддати усі свої заощадження у благодійний фонд, щоб допомогти у боротьбі з СМА півторарічній Вікторії Полюзі.

Джерело: Zaxid.net

Як розповіла виданню мати хлопчика Ліліана Некрасова – “Олег дуже хотів трек Hot Wheels і ми всі разом збирали на це гроші, але бабуся сказала, що подарує цей трек йому на день народження. Через місць Олегу буде 4 роки. Я запропонувала йому віддати ці гроші маленькій Вікторії і він погодився“.

Батьки юного благодійника сконтактувались з із керівником благодійного фонду “Із янголом на плечі” Юрієм Федечком. Останній повідомив про благородний вчинок Олежика, та розповів, що хлопчик приніс скарбничку у якій було 742 гривні монетами. Як повідомила мати хлопчика, що він збирав гроші біля пів року, у скарбничці було багато 10 гривневих монет, тому швидко можна було порахувати кошти.

1,5-річна Вікторія Полюга має важку генетичну недугу – спінальну м’язову атрофію (СМА). Допомогти дівчинці може лише укол вартістю близько 2 мільйонів доларів США. Значну частину суми для дівчинки вдалось зібрати, залишилось близько 33 мільйонів гривень.

Джерело.

Close