facebook

“Багатство і втілення мрій”: 3 знаки зодіаку стануть щасливчиками якраз перед Новим роком

Наближається Новий 2022 рік: українці сподіваються, що він принесе всім радість, успіх і наснагу, а проте трьом знакам зодіаку, на думку експертів, поталанить стати щасливчиками ще навіть до 31 грудня.

Як інформує “Obozrevatel”, тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка склала гороскоп на картах таро на 20-26 грудня.

За її словами, Близнюків та Стрільців цього тижня очікують несподівані гроші, подарунки та привітання. А у Дів бажання здійснюватимуться мало не миттєво.

Близнюки

Раптово можете отримати подарунки та привітання від тих людей, про яких ви давно не чули та й не очікували такої уваги до своєї особи. Також надходять якісь несподівані гроші за попередньо виконану роботу, про яку ви можете навіть забути.

Діва

Щасливі випадки цього тижня траплятимуться особливо часто, і це буде схоже на якусь неймовірну казку, коли ваші бажання здійснюються мало не миттєво. Словом, завершення року для вас буде дуже вдалим.

Стрілець

Чого людині ще потрібно для щастя у цю чудову пору – гроші та подарунки, які піднімають настрій і дозволяють вам почуватися на мільйон. От і цього тижня ви будете отримувати додаткові виплати і сюрпризи від друзів, родичів, колег і навіть незнайомих людей.

Джерело.

Close