facebook

“Біль був жахливий, втратила свідомість пару раз”: Відому російську актрису згвалтували по дорозі з репетиції

Радянська і російська актриса Наталія Андрейченко запам’яталася глядачам своєю роллю Меррі Поппінс. Завжди така красива і з неймовірною посмішкою, Андрейченко змогла підкорити російського і не тільки глядача.

Але виявляється в юності з відомою актрисою сталася страшна трагедія, подробиці якої вона приховувала багато років.

Андрейченко розповіла подробиці про те, як в юності стала жертвою зґвалтування.

В інтерв’ю Андрію Малахову згадала, як в 18 років поверталася після репетиції на таксі. Але водій раптово повернув зі шляху, після чого накинувся на дівчину.

“Відчувалося, він робить це не в перший раз, я на секунду розгубилася, але потім вивернулася, розбила ногою лобове скло і вилізла з машини “, – розповіла вона.

Таксист не відставав і знову схопив її, але в цей момент на дорозі вона побачила двох молодих людей. Прогнавши кривдника, хлопці запропонували проводити перелякану дівчину, але пройшовши кілька кроків, повалили її на землю, почали бити, а потім згвалтували.

“Біль був жахливий, моторошні удари по голові, кулаками в обличчя, я втрачала свідомість, потім взагалі перестала бачити, очі закрила гематома … Відчувши, що вони пішли, я навпомацки почала повзти”, – згадала актриса.

Гвалтівників знайшли і засудили. Один з них, як виявилося, навчався в одній школі з Андрейченко. “Я впевнена, кожна людина повинна хоча б спробувати пробачити”, – додала вона.

Джерело.

Close