facebook

Аспірант з Франції заявив, що в Києві його зґвалтував священник

Іноземець написав заяву до поліції.

Аспірант із Франції Ніколя Імбер звинувачує священника УПЦ Московського патріархату у згвалтуванні. Допис про інцидент він виклав у соцмережі.

Про це 2 січня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Власне чоловік приїхав до Києва досліджувати відносини в православній церкві. Спілкувався із священниками і паралельно читав лекції в Київському політехнічному.

Того дня іноземець був у компанії зі священником.

“Він дав мені алкоголь. І коли я ліг спати, то відчув, що захворів. У мене була температура. Насправді, у мене явно був COVID”, – згадує чоловік.

Каже, що попросив допомоги у священника.

“Я йому сказав: “Отче, ви спите? Мені дуже погано”. Попросив, щоб він допоміг мені. Тоді він сказав мені: “Йди сюди!”. Запропонував до нього підвестися. Я подумав, що він хотів мені допомогти. А він зробив, що він зробив, доки я був сонний, з температурою”, – каже Ніколя.

ТСН звернулася за коментарем до УПЦ Московського патріархату. Там про інцидент поки що не чули, радять звертатись до поліції. Що, власне, потерпілий і зробив.

“Якщо у людини є якісь проблеми, то треба звертатись до слідчих органів. Відповідно до того, як цивілізовано все це вирішується”, – сказав речник УПЦ МП, архієписком Климент.

ТСН зв’язалася з Ніколя Імбером. Він розповів усе, що з ним сталося і підтвердив, що написав заяву до поліції Київської області.

Докладніше про секс-скандал – 3 січня у ТСН о 19:30.

Джерело.

Close