facebook

Зеленський вигадав, як повернути додому українських заробітчан: “Повертайся і залишайся”

Володимир Зеленський записав нове відеозвернення для українців, в якому анонсував програму для розвитку бізнесу. Відеозапис з’явився на Facebook-сторінці Офісу президента.

 

“Під час своєї інавгураційної промови, я говорив, що нас українців в світі 65 мільйонів. Ви дуже потрібні нашій країні. Ваші знання, таланти і ментальні цінності. Ми дуже хочемо, щоб ви повернулися додому. Ми також хочемо, щоб і ті, хто опустив руки залишилися. Тому ми запускаємо нову державну програму – “Повертайся і залишайся”. Перший етап – доступні кредити для власної справи”, – заявив глава держави.

7% – для нового або діючого бізнесу з виручкою до 25 млн гривень, який не створює нові місця; при цьому за кожного найманого працівника ставка буде знижуватися на 0,5%.

9% – для розширення діючого бізнесу з виручкою 25-50 млн гривень.

Зеленський пообіцяв, що незабаром будуть відомі деталі програми, нові етапи та механізми її впровадження.

“Якщо ви давно хотіли відкрити власну кав’ярню, наприклад, автосервіс, барбершоп або розширити свій магазинчик, сироварню, виробництво меблів та, власне, будь-яку справу – будь-ласка, повертайтеся і залишайтеся. Давайте будувати успішну і квітучу країну”, – запропонував президент

 

Джерело.

Close