facebook

“Стрибали з п’ятого поверху”: Спалахнув відомий український навчальний заклад. Люди не можуть вийти з вогню

Площа пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу в Одесі збільшилася і становить близько 2000 кв. м. Крім того, існує ймовірність обвалення конструкцій, стверджують в прес-службі ГСЧС області.

“Станом на 11:20, площа пожежі орієнтовно становить 1000 кв.м, існує загроза обвалення конструкцій і поширення вогню”, – йдеться в повідомленні.

У той же час місцеві журналісти стверджують, що до місця загоряння під’їхала велика кількість машин “швидких”. Згідно з попередньою інформацією, постраждали не менше 10 осіб. Дев’ять з них вже госпіталізували.

У зв’язку з інцидентом мерія Одеси відклала засідання виконавчого комітету, а мер міста особисто прибув подивитися на палаючу будівлю. При цьому в самій будівлі ще залишаються студенти.

“За словами очевидців, рятуючись від полум’я, деякі учні стрибали на припарковані машини з п’ятого поверху … У вогні і кабінети інституту морської біології. Співробітники кажуть, що всередині можуть залишатися їхні колеги”, – підкреслюється в повідомленні.

Джерело.

Close