facebook

Проломили голову чи серцевий напад? під час сутичок під Верховною Радою помер мітингувальник

В районі готелю “Київ”, який знаходиться неподалік від місця масових мітингів в урядовому кварталі, помер чоловік.

Цю інформацію OBOZREVATEL підтвердили джерела в правоохоронних органах. Вони уточнили, що людина померла задовго до початку сутичок. Пізніше правоохоронці опублікували офіційний коментар з цього приводу.

“На вулиці Інститутській в Києві помер чоловік. За попередньою інформацією лікарів, смерть настала в результаті гострого коронарного синдрому. 17 грудня в 11:30 на лінію 103 надійшла інформація про те, що чоловікові на вулиці Інститутській, 16 (за кілька кварталів від місця проведення акцій) стало погано. На виклик прибули лікарі, проте в кареті швидкої чоловік помер”, – розповіли на сторінці поліції Києва у Facebook.

Тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

Окрім того, на сторінці “Національного корпусу” у “Фейсбуці” повідомляється, що під ВРУ знайшли чоловіка без свідомості, якого й забрала “швидка”:

“Його жорстоко побила поліція. За словами очевидців, поліцейські вивели його з Маріїнського парку і побили біля готелю “Київ”. Медики, які прибули на місце, намагались привести чоловіка до тями та врешті забрали його у кареті “швидкої”.

Про смерть мітингувальника у своєму “Телеграм-каналі” написав також екснардеп від “Радикальної партії” Ігор Мосійчук.

Джерело.

Close