facebook

Донька Єгорової про те, як скидала мамі відео з бомбосховища з маленьким сином: “Вона відповіла: “Я попереджала про війну, тепер сидіть”

Донька Сніжани Єгорової, ексведуча шоу “Твій День” Стася Ровінська зізналася, що у неї ніколи не було теплих стосунків зі знаменитою мамою.

За словами Стасі Ровінської, Сніжана Єгорова багато грала на публіку, а вдома було все інакше. Їхні стосунки зіпсувалися ще задовго до початку війни.

В інтерв’ю Аліні Доротюк ведуча зізналася, що вони з мамою одна одну заблокували в усіх соцмережах.
Втім, коли Стася побачила пости Єгорової про Бучу і про те, що всі трупи українців – фейк, вона не витримала:

“Мені хотілося почути, що вона собі думає. Я просто кричала, вона робила вигляд, що не розуміє, що відбувається.”А чого ти кричиш? Ти жива, з тобою все добре? Ну і все”. У мене було спустошення. Але після цього у мене немає жодних ілюзій стосовно цього”, – прокоментувала Стася.

Ровінська припустила, що її матері за всі ці проросійські висловлювання можуть платити:

“Коли вона почала висловлюватися стосовно війни і підтримувати політику Путіна і казати, що в Україні всі погані. Я знаю цю людину, так, вона неадекватна, але вона ніколи не була настільки. Або їй гроші платять за це, або… Ну що з нею сталося.

Мені це складно пояснити. Людина стільки часу прожила в Україні, вона просто відверто бреше. Коли людина відверто бреше, я знаю, що вона так ніколи не думала, а тут раптом почала і бреше публічно. І ти розумієш, що це твоя мама, яка б вона там не була. Була якась надія, що я їй зателефоную і вона якось отямиться”, – поділилася Ровінська.

Стася пригадала, що коли російські війська вторглися повномасштабно на територію України, вона написала мамі. Тоді Ровінська з маленькими дітьми перебувала у бомбосховищі. І відповідь матері її шокувала:
“Я їй писала, коли все почалося. Ми були в підвалі і мій син плакав, спав на підлозі. Я їй надіслала відео, кажу: “Ми зараз сидимо у підвалі, що ти кажеш. Тут всюди…”. Тоді вона відповіла щось таке, типу: “Я усіх попереджала, що буде війна, ви мені не повірили. Що тепер, сидіть”. Це вона своїм родичам таке відповіла”, – поділилася Стася.

Ровінська додала, що для неї стало очевидно те, що Єгорова готова робити будь що, аби про неї говорили. “Взагалі неважливо, що там буде з родиною. У неї манія величі якась”, – додала ведуча.

За словами Стасі, для Єгорової дуже образливо коли про неї у ЗМІ пишуть як про ексведучу, а також, що їй дуже важливо, аби про неї говорили.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Джерело.

Close