facebook

“Здав українських бійців за 600 доларів”: Силач із Вінниці загuнув внаслідок ракетного удару

У ніч на 22 травня своє життя за Україну віддав пауерліфтер та кандидат у майстри спорту Ігор Бондарчук.

 

З перших днів повномасштабної війни із Росією колишній спортсмен захищав країну у складі поліцейського підрозділу особливого призначення “КОРД”.

Бондарчук разом із побратимами якраз перебував у Запорізькій області, коли по місцю їхньої дислокації було завдано ракетного удару. За повідомленнями у ЗМІ, снаряд чітко потрапив до кімнати, у якій на той момент перебували дев’ять бійців вінницького “КОРДу”. Усі захисники України померли на місці.

А на сторінці спільноти “Вінницький політклуб” у Facebook у день прощання з Ігорем та його колегами з’явилася інформація, що місце дислокування бійців у Запорізькій області здав місцевий офіцер за 600 доларів. А всього внаслідок ракетних ударів Росії того вечора загинуло 25 людей.

“Вінниця прощається з дев’ятьма бійцями “КОРДу”, що загинули під Запоріжжям… А їхні побратими вже знайшли і затримали с*ку, яка скоригувала ракету на місце їх перебування. За 600 доларів. Ціна життя 25 бійців і 75 поранених. Місцевий офіцер. Полковник… Це неофіційно. Бо офіційного суду над цією гнидою не буде, самі розумієте. Вічна пам’ять хлопцям! Герої не гинуть!”, – йдеться у публікації.

Офіційно підтвердження цієї інформації не було, як і не оголошувалося кількість загиблих захисників.

Зазначимо, що у спецпідрозділі поліції силач Ігор Бондарчук служив у званні старшого лейтенанта. До цього закінчив Вінницький професійний коледж мистецтв імені Леонтовича та Національну академію внутрішніх справ. У Бондарчука залишилися дружина та донька.

Джерело.

Close