facebook

Лобода за $150 тисяч і Олег Винник за $70 − скільки коштують виступи українських зірок в Новорічну ніч

Напередодні новорічних свят організатори концертів і закритих заходів розповіли про ціни на виступи українських зірок, а також які вечірки чекають на українців. За словами експертів, у цьому році все набагато скромніше, ніж у минулому.

 

Про це повідомляє Старана.

При цьому наголошується, що ці зміни не стосуються цін на корпоративи, виступи багатьох зірок на них навпаки подорожчали.

Лобода любить епатувати публіку / фото УНІАН

Співачка Світлана Лобода в Україні зараз виступає тільки на приватних заходах. Зовсім недавно її запросили заспівати на 60−річчя великого бізнесмена Олександра Ярославського в Харкові, де веселилися багаті і знамениті. Але концертів тут у неї немає, так як націоналісти і радикали постійно їх зривають. Світлана успішно виступає в Росії, недавно заспівала на фінальній “Пісні року” в Москві. З усім тим, ціна за корпоратив з співачкою весь час зростає.

“Зараз вона коштує не менше $150 000, її часто запрошують в Америку і Монако. Лобода − це блискітки, шик і золото. Вона мало не символ будь−якого новорічного застілля. До речі, чули, її директор Нателла Крапівіна в одному з інтерв’ю сказала, що цінник сягає і до $400 000, але думаю, це якась форс−мажорна ситуація, типу Мадонна не приїхала і треба виступити тут і зараз”, − розповів на анонімних умовах організатор закритих вечірок.

Що стосується Андрія Данилка (Вєрка Сердючка), то на хвилі виходу нового кліпу, присвяченому різдвяних свят − пішла нова хвиля попиту і артист підняв ціну до $70 000.

Нова пісня називається Make It Rain Champagne − “Зроби дощ із шампанського” і її вже крутять на всіх радіостанціях.

Тіна Кароль, Наталя Могилевська та Олег Винник їдуть в Харків

Як виявилося, саме у харків’ян будуть дуже насиченими 31 грудня та 1 січня. Сюди їде багато зірок. Співачка Тіна Кароль за день до нового року виступить з концертною програмою в Харківському державним академічному театрі опери та балету (ХАТОБ). 31−го грудня її концерти відбудуться о 16:00 і о 19:00. Квитки коштують від 300 до 1250 гривень і їх залишилося дуже мало, особливо на вечірній концерт.

/ instagram.com/tina_karol

В новорічний період, конкретно з першого грудня − ціни на зірок завжди дорожче. У півтора−два рази. Якщо в звичайний день Тіна Кароль погодиться виступити у вас за $25 000, то в новорічну ніч − це буде не менше $50 000. До речі, її “забронювали” ще у вересні. Багато хотіли послухати Кароль в новорічну ніч, але чули відмову. Думаю, Тіна буде співати на суперзакритій вечірці у олігархів чи політиків, знаєте, коли просять не викладати відео в “Instagram”. Швидше за все, навіть в Харкові, тому що її концерт закінчиться не раніше 22:00, а там вже і Новий рік на носі”, − розповідає анонімних умовах джерело одного з івент−агентств.

У Харкові також зустрінуть Новий рік артисти Наталя Могилевська та Олег Винник.

“На Соборній площі буде святковий концерт. У цьому році мерія міста запросила Наташу, Олега і репера Серьогу, щоб вони заспівали для харків’ян. Гонорар Винника в цьому році виріс, він може попросити і $70 000. Наталя Могилевська коштує не менше $30 000. До речі, наскільки мені відомо її покликали ще на приватне захід у цьому ж місті”, − пояснює організатор вечірок для Віпів.

Джерело.

Close