facebook

Росії не існуватиме: Мольфар з Микуличина розкрив пророцтво про кінець світу (відео)

Китай анексує Сибір, а росії не існуватиме! В мережі оприлюднили пророцтво мольфара про кінець світу.

Мольфар з Микуличина Василь Марчук поділиться біблійним пророцтвом про кінець світу та розповв деякі деталі про амбіції Китаю щодо Сибіру.

Мольфар відзначив, що є недобрі предвісники для людства. Однак, якщо люди покаються – лиха можна оминути.

Інтерв‘ю з мольфаром оприлюднили на каналі Гуцулендія.

 

«Перший раз Бог карав людей водою, а другий раз – буде вогнем. Видите, говорять про ядерні бомби. Таке в одкровеннях є, що перший ангел затрубить – половина рік висохне. Другий ангел затрубить – три пальці рік висохнуть на землі. Третій ангел затрубить – буде вогнем карати. Таке одкровення є. Видите, що скрізь вода висихає. Видите, до чого йде? Що далі питної води нема. Йде потепління – до того йде, що люди самі себе знищать. Але сказано, що якщо покаються – то продовжить життя на землі. А не покаються – то земля минеться, а слово моє не минеться», – відзначив Василь Марчук.

– То прийде антихрист на землю і захопить весь світ?
– То вже є. Він (путін, – ред.) не може весь світ захопити. Але знищити може. Як пише одкровення, що сусід до сусіда конем буде їхати. Таке може він зробити. Весь світ не захопить, але знищить багато.

Розповів мольфар і про долю росії. Каже, її сусід – Китай – має на російські землі свої плани.

«Китай поведе себе… Кожен веде свою політику. Це таке, як сусід із сусідом. Сусіда вивезли на Сибір, а він каже: слава Богу, городу прибавилось. Отак він (Китай, – ред.) дивиться на росію. Як війна є, то є момент, що може все зруйнуватися. Бо це розруха. Таке саме, якби там повстали всі народи – то значить… але там щось глухо. Так само і Китай. Він ніби по дружньому, але як росія програє – він піде в Сибір. Японія бере Камчатку. А тепер скажіть мені: «Чи хочуть росіяни війни»? Як у тій пісні», – додав мольфар Василь.

 

Джерело.

Close