facebook

Названо два міста, битви за якими стануть вирішальними. Прогноз ізраїльського офіцера

За його словами, саме битви за ці два населені пункти та визначать подальший результат бойових дій на території України.

Саме Херсон та Мелітополь стануть ключовими містами, битва за які визначить, у якому руслі проходитиме подальше протистояння України проти вторгнення Росії.
Таким прогнозом поділився із “Радіо НВ” військовий експерт, офіцер Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін.

“Головні битви розвиватимуться на півдні, звичайно ж, — за Херсон і Мелітополь. Це ключ до майбутнього в цій війні — скільки вона йтиме років і так далі. Якщо Україна зможе грамотно реалізувати зброю, якщо Україна матиме суттєві успіхи, великі території буде звільнено, це кардинально поміняє і ставлення Заходу, і підхід Росії, і рівень колаборації тих, хто зустрічає з квітами — зрадників. Це вплине взагалі на все”, – зазначає офіцер.

Раніше, додав він, говорили про те, що генеральною битвою буде битва за Донбас, але Левін так не вважає.

“Великі битви відбуваються, але це не ті битви, які визначають майбутнє всієї повномасштабної російсько-української війни. <…> Херсон, Мелітополь – це ключові міста. І взагалі – південь. Тому що південь – це і загроза Криму, і звуження Україна зможе показати, що вона може повертати свої території, у тому числі міста”, – резюмував Левін.

Джерело.

Close