facebook

Нарешті це прозвучало від нього самого: Арестович відповів на запитання про свою зарплату на посаді радника глави Офісу президента України

Нарешті це прозвучало від нього самого: Арестович відповів на запитання про свою зарплату на посаді радника глави Офісу президента України.

І що ж ми чуємо?

Радник глави Офісу президента України блогер Олексій Арестович став героєм нового випуску шоу “Байрактор Talks”, яке 8 липня вийшло на каналі “1+1”.
За сценарієм Арестович мав відповісти на запитання ведучих, одне з яких стосувалося його зарплати.

– У кого зарплата більша – у блогера Арестовича чи радника ОП?” – запитав у нього ведучий шоу Євген Кошовий.

– Так радник взагалі нічого не отримує. Це на громадських засадах. На жаль, – відповів він.

Про те, скільки складає його прибуток як блогера, Арестович багатозначно промовчав.

Нагадаємо, Олексій Арестович народився Грузії 1975 року. Навчався у Одеському інституті Сухопутних військ (зараз – Військова академія Одеси). З 1999 по 2005 рік працював у Головному управлінні розвідки. Здобув звання майора запасу. Вивчав психологію та теологію, працював актором театру та кіно.

З 2014 року Арестович активно коментував в українських ЗМІ події на військову тематику, зокрема події на Донбасі, а також писав про це у Facebook.

28 жовтня 2020 року він став радником та фактичним спікером української делегації у тристоронній контактній групі у Мінську (ТКГ) щодо врегулювання ситуації на Донбасі. За його словами, рішення про призначення ухвалив тодішній голова української делегації у ТКГ, перший президент незалежної України Леонід Кравчук.

Майже через місяць, 1 грудня 2020 року, голова Офісу президента України Андрій Єрмак призначив Арестовича позаштатним радником з питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки і оборони.

Після вторгнення РФ в Україну Арестович публічно коментує ситуацію на фронті, озвучує свої власні прогнози розвитку подій.

Джерело.

Close