facebook

Мама 4-річної Лізи-ангелика прийшла до тями, і зі сльозами на очах розказала про найважчий день в житті: “Він дивиться і нас не захищає”

Мама 4-річної Лізи-ангелика з Вінниці прийшла до тями, і зі сльозами на очах розказала про найважчий день в житті: “Він дивиться і нас не захищає”

Мережею шириться перше відео з 33-річною Іриною Дмитрієвою, яка втратила 4-річну доньку Лізу під час ракетного удару по центру Вінниці.

“Світу все одно – він дивиться і нас не захищає. Скільки разів ми просили закрити небо. А світ просто дивиться як Україну знищують. Як забирають у наших дітей життя… Він нелюдина… Тому, якщо не ми – він піде далі і все зруйнує”- плаче жінка на відео, записане з лікарні.
Ракетні удари по Вінниці російські війська завдали 14 липня. В результаті ангелами стали 24 особи, понад сотню людей поранено. Серед ангеликів – четверо діточок.

Коли Ірина увімкнула відео з донечкою, з очей полились сльози. Жінці неймовірно важко буде пережити це горе.

Ірина Дмитрієва, мама дівчинки ангела, перебуває у реанімації. Дитинка народилася хворенька. З батьком дитини Ірина розлучена, але тато брав активну участь у вихованні та житті малюка.

Ми не забудемо!

Легких тобі хмаринок, ангелятко, а мамі Ірині швидкого одужання і неймовірної сили все це пережити.

 

Джерело.

Close