facebook

Мольфарка спрогнозувала для України найближчі дні: “Головний” в росії мріє про закінчення війни, але іншим методом, ніж ми думаємо

Мольфарка спрогнозувала для України найближчі дні: “Головний” в росії мріє про закінчення війни, але іншим методом, ніж ми думаємо.

Мольфарка Олена Стеценко попередила про небезпеку для України з боку Росії в день Незалежності: “Головний” намагатиметься змусити Україну капітулювати.

“Що стосується дати 24 серпня. Я дивилася за місячним календарем, це 27 місячна доба. Вона проходить під знаком закінчення якихось дій. “головний” намагатиметься закінчити війну. Він докладе дуже багато зусиль, щоб налякати народ України, керівництво України, щоб ми захотіли капітуляції. Капітуляції України не буде ніколи”, – заявила вона.

Мольфарка закликала українців у День Незалежності України, 24 серпня, уникати місця скупчення людей, бути обережними і прислухатися до сигналів повітряної тривоги.

“Що буде завдано якийсь тотальний сильний удар по Україні, я не побачила… У західній частині України буде спокійно. Вони будуть там, де і зараз – на півдні і сході”, – додала Стеценко.

Фото – скріншот з відео

Джерело.

Close