facebook

“Ми повинні зізнатися”: Сенічкін та Барбір розповіли про стосунки поза кадром

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розповіли про життя в ефірі та поза кадром. Детальніше в матеріалі.


Улюблена пара телеведучих «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін та Людмила Барбір святкують 9 років спільної роботи у кадрі. Наразі це рекорд на українському телебаченні серед ведучих ранкового шоу. Колеги та команда програми у прямому ефірі привітала телепару з річницею незвичним сюрпризом.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір у студії Сніданку

Під час ефіру до студії несподівано завітали Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв, які, з квітами у руках, жартівливо привітали колег в стилі дня спогадів, а також влаштували їм інтерактивну гру, у якій з’ясовували, наскільки ведучі добре знають одне одного. Неля та Єгор подарували телепарі ромашки, ототожнюючи 9 років співпраці «ромашковим весіллям».

У вікторині Людмила Барбір розкрила деякі цікаві факти про Руслана. Наприклад, телеглядачі дізнались про те, що Сенічкін їздить на авто з прапором України, а під час повномасштабного вторгнення вивіз на ньому трьох колег з окупованих територій. Зі свого боку співведучий Барбір зізнався, що під час кастингів у «Сніданок з 1+1» Людмила отримала прізвисько «Козачка» через її зачіску – бабетту.

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін

Окрім того, Руслан Сенічкін вирішив відкрити усі карти стосунків з Людмилою Барбір та, взявши її за руку, наголосив:

«Я вважаю, що ми маємо зізнатись. На дев’ятому році ми маємо це сказати. Що між нами? Між нами взаєморозуміння та робота. Ми друзі і я думаю, що тут навіть робота не першочергово. Вона нас пов’язала в принципі як людей».

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін

Саме 19 серпня 2013 року Людмила Барбір доєдналась до родини ведучих «Сніданку з 1+1». Її поставили в пару до Руслана Сенічкіна, з яким разом просинається вся країна у ранковому шоу вже майже 12 років. Ведучі створюють настрій українцям не тільки з телеекранів, але і наживо, виїздами у різні міста до народу – за 9 років телепара приходила прямо додому до телеглядачів, вчила українців рибалити, подорожувати, разом відкривати неймовірні куточки України.

У інтерв’ю для сайту 1+1 телепара розповіла про життя в ефірі та поза кадром. Людмила Барбір зізналась, що вони з Русланом дуже емоційні та навіть проявляють її у спірних питаннях, проте завжди прислухаються одне до одного.

«Нас з Русланом можна порівняти як телепару з італійською родиною. Ми не стримуємо своїх емоцій. У якихось спірних питаннях реагуємо гаряче, можемо голосно закричати на радощах чи з обурення, розсміятися від душі, і розчулитися до сліз…», – підкреслила Людмила Барбір

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін

 

 

 

 

 

 

Джерело.

Close