facebook

Російська армія перегруповує свої війська: Жданов пояснив, чого очікувати далі

Військовий експерт зазначив, що перегрупування російських військ може закінчитися за кілька днів.

Від минулої доби спостерігається тенденція до зниження активності бойових дій. І ми спостерігаємо деяке зниження активності у ракетних ударах.

Військовий експерт Олег Жданов на своєму YouTube-каналі пояснив, про що це свідчить і чого очікувати далі.

“Якщо помітили, кількість повітряних тривог поменшала, вони вже не поширюються практично на всю Україну, за винятком одного-двох разів на тиждень. В основному це стосується деяких груп областей, і прильотів самих ракет поменшало. Про що це каже? Ще один спад в активності Російської Федерації. Зараз за багатьма напрямами йде перегрупування російських військ: це Запорізький напрямок, Донецький напрямок”, – пояснив експерт.

Жданов зазначив, що перегрупування російських військ може закінчитися за кілька днів, а тоді можливе посилення бойових дій.

“Подивимося після закінчення перегрупування, воно може закінчитися за кілька днів, і, цілком можливо, що зросте активність російських військ і на суші, й у повітрі”, – підсумував він.

До слова, ввечері 2 вересня масштабна повітряна тривога оголошена майже по всій Україні. Вона пов’язана з імовірністю запуску ракет стратегічною авіацією в режимі радіомовчання.

©

 

 

Джерело.

Close