facebook

У Мережі розгорівся скандал: нардеп приїхав у звільнений Тростянець у светрику з літерою V (фото)

Народний депутат України від фракції “Слуга народу” Микола Задорожній приїхав вітати лісівників у звільнене від ворога місто Тростянець Сумської області у светрику із символом рашизму.

У Мережі відразу розгорівся скандал. Сам народний депутат пізніше заявив, що “мав необережність” одягнути светр із літерою V.

Деталі скандалу
Нардеп від партії “Слуга народу” приїхав вітати працівників Тростянецького держлісгоспу у светрі, на яклму була рашистська символіка – літера V. Варто зазначити, що Тростянець перебував майже місяць під окупацією. За цей час у місті було багато пошкоджених чи зруйнованих приміщень. Зокрема, і підприємство, на яке приїжджав Задорожній, було пошкоджене російськими окупантами.

Фото: Тростянецька міська рада / ©

Фотографії із зустрічі опублікувала Тростянецька міська рада на фейсбук-сторінці. Користувачі Мережі відразу звернули увагу на светр, в якому був народний депутат. Під дописом вони залишили гнівні коментарі:

Нормально. В якому світі живе цей персонаж і оточення? Без проявів інтелекту депутат, а інші? Я не розумію, як так?
Він ще не зрозумів, що Тростянець звільнили?
Скажіть йому, що місто вже звільнили, нехай переодінеться.
На спині потрібно було йому намалювати Z! Циркач Цікаво, що він думав, коли надягав цього светра?
І ніхто не знав з нього той світер.

Пізніше нардеп попросив вибачення в українців
Після скандалу, який розгорівся у Мережі, Задорожній попросив вибачення у народу України. Нардеп опублікував допис на своїй сторінці у фейсбуці, в якому пояснив, що “мав необережність” одягнути на зустріч у Тростянець светр із літерою V.

“Дякую за увагу і слушні зауваження, щодо мого вбрання на деяких заходах, що відбувалися сьогодні в лісових господарствах Сумщини! Прошу вибачити мою необачність! Певен, що ті хто зі мною спілкуються особисто, знають мою давню проукраїнську позицицію, бажання і дії для якнайшвидшої Перемоги України над ворогом! Слава Україні!”, – написав він.

Нагадаємо, 17 вересня Росія завдала ракетного удару по Чугуєву у Харківській області. В результаті ворожої атаки постраждала 11-річна дівчинка. Її госпіталізували до медичної установи. Втім, медикам не вдалося врятувати дитину.

 

Джерело.

Close