facebook

Британець, який покинув дружину з дітьми заради українки, тепер покинув і українку

У травні цього року спалахнув скандал чи не міжнародного масштабу. 30-річний британець Тоні Гарнетт покинув дружину Лорну, двох дітей, заради переселенки з України, 22-річної Софії Каркадим, яка знайшла притулок у їхньому сімейному будинку.

Новоспечені закохані милувалися один одним, зізнаючись у щирих почуттях, але все скінчилося швидко. Тепер Тоні знову холостяк заявив, що Софія не вміє пити і запакував її речі у сміттєві пакети…

Деталі історії британець розповів виданню Daily Mail.

Що ж поставило крапку у стосунках?
Британець заявив, що дівчина не вміє пити, бо перестає контролювати себе у стані сп’яніння. Вона, за його словами, пошкодила ножем стіну в їхньому будинку, що знімається в Бредфорді, Західний Йоркшир.

Це сталося під час відзначення 30-річчя Гарнетта. Він навіть викликав поліцію.

“Мене це дуже злякало, і я не мав іншого вибору, як викликати поліцію. Це мене зовсім не тішить. Але я хвилювався за свою безпеку”, – заявляє хлопець.

Конфлікт стався, коли у подружжя перебували ще два українські біженці, яких вони прихистили – Софія Расторгуєва та її хлопець Ілля Троневич.

Тоні запакував речі Софії у сміттєві пакети, показавши цим зневагу. А ще сказав, мовляв, Каркадим втручалася у його стосунки із дочками, які для нього завжди будуть на першому місці.

Гарнетт шкодує, що почав стосунки з Каркадим
“Я на 100 відсотків закінчив із нею. Ми закінчили як пара”, “Я зробив помилку, розпочавши відносини з Софією”, – каже британець.

Хлопець розповів, як йому все “набридло”, він назвав “ірраціональною” поведінку дівчини протягом чотирьох з половиною місяців, які вони були разом.

“Я більше не можу терпіти її образи чи гнів… Я залишив Лорну та своїх двох дітей заради неї, і доклав усіх зусиль, щоб допомогти їй зберегти нас разом. Я так багато працював, щоб ці стосунки спрацювали. Я знав, що ми будемо виглядати як ідіоти, якщо розійдемося, тому що у нас є медіа-профіль і вся увага, яку приділили нам на телебаченні та в інтернеті”, – заявив Гарнетт.

Як все починалося
Тоні закохався в Софію лише через кілька днів після того, як вона почала жити з ним і його дружиною, 28-річною Лорною Гарнетт, матір’ю його двох дітей.

Почуття виявилися взаємними, і нова пара переїхала до іншого будинку. Ця історія потрапила до ЗМІ і набула широкого розголосу.

Тоні та Софія навіть планували відвідати родину дівчини в Україні, щоб хлопець міг офіційно попросити її батька руки його дочки. Пізніше пара розповіла про свої сподівання одружитися і мати власних дітей, якщо Тоні “скасують” вазектомію.

Тепер Тоні сказав, що їхні стосунки закінчені.

“Можливо, вона страждає на посттравматичні стресові розлади… Я сподіваюся, що вона знайде безпечне місце для життя і буде в більш щасливому місці. Але вона не для мене”, – заявив британець.

Він додав, що після розриву Софія посилала йому низку повідомлень, у яких говорила, що любить його, і благала про примирення.

Але він рішуче заявив, що вже давав їй “шанс за шансом”…

Джерело.

Close