facebook

Маленька українка розплакалася, бо подумала, що воїни ЗСУ живуть на вулиці та забирають тушкованку в собак

У мережі завірусилося відео, яке довело інтернет-користувачів до сліз від суму та сміху одночасно. На кадрах маленька українка плаче, бо переконана, що воїни ЗСУ живуть на вулиці та змушені забирати тушкованку в собак.

На всі заперечення та запитання, чому дитина так думає, вона відповідає, що просто знає. Відео опублікували в TikTok, де воно зібрало понад 300 тисяч переглядів на акаунті автора, і ще скільки ж на реакції українського воїна, який і сам не стримав сліз.

На ролику чути, як заплаканій дівчинці розповідають, що українські захисники мають можливість приготувати собі їсти на фронті й попити теплий чай чи каву, але вона продовжує плакати й казати:”Ні”.

“Вони живуть на вулиці, я знаю”, – із сумом у голосі сказала героїня ролику, чим довела користувачів до сліз.

На запитання авторки відео, звідки воїни беруть хліб та консерви, маленька українка дещо задумалася, після чого знову заплакала і відповіла: “В собак забирають”.

Неочікувана кінцівка відео розвеселила не тільки користувачів мережі, а й героя ЗСУ, котрий до цього витирав сльози.

“Яка золота дитина. І солдатів шкода, і собак, які голодні залишилися”, “Мило і смішно”, “Спочатку поплакали, потім посміялися”, “Плачу і сміюся одночасно”, “Боже, лялечко мила, така тендітна та чутлива. Маленька дитина, велике серце”, “Я з цією квіточкою плачу”, – йдеться в коментарях.

Джерело.

Close