facebook

“Я знаю, хто є хто”: Звільнений з полону українець гнівно звернувся до Путіна. “Топче мою землю”

Українець Василь Савін, якого звільнили з полону “ДНР”, відкрито висловився про агресію Росії і пообіцяв повернути рідні землі.

 

У неділю, 29 грудня, під час підготовки до обміну полоненими чоловік розповів, що п’ять років провів в ув’язненні в нелюдських умовах і лише три місяці він просидів в колонії, яка в порівнянні з підвалом є “санаторієм”, оскільки там немає тортур і звірячих допитів.

“Ми надовго не прощаємося. Ми повернемося. Це наша земля! Це моє рідне місто, я народився і виріс в ньому. Я уявляв Донецьк від міста Макіївка, я багато зробив для міста і за це я сидів в своєму ж місті, в своїй же колонії, якій багато допомагав”, – заявив Савін.

“Слова подяки Володимиру Зеленському, нашому президенту. Володимир Путін напав на мою країну, топче мою землю … Мене катували представники Росії, мене охороняли бійці ВДВ Росії. Я знаю, хто є хто!” – додав він.

Відзначимо, раніше повідомлялося, що Василь Савін після звільнення емоційно подякував президенту Зеленському за можливість повернутися додому.

Джерело.

Close