facebook

“Я вибираю не батьківщину”: відома актриса з України пояснила своє мовчання про війну

Українська актриса Галина Безрук, яка здобула популярність після зйомок у серіалах “Великі Вуйки” та “Будиночок на щастя”, перервала мовчання і заявила, що підтримує росію. Безрук зазначила, що вибирає сім’ю, а не рідну країну.

Про це розповідає “Уніан” з посиланням на російське видання “Газета.ру”.

Із початку повномасштабного вторгнення Галина довгий час вона мовчала, чим викликала хвилю хейту та обурення на свою адресу. Шанувальники зірки неодноразово просили її розповісти правду про звірства російських окупантів в Україні, але та вперто мовчала та ігнорувала їхні прохання.

Пізніше розчаровані підпісники та колишні фанати актриси заявили, що Безрук – зрадниця. І тільки після цього у зірки знайшлося, що сказати.

“Ті прокльони, які шлють, я їх вже навіть не читаю. Просто бачу перше слово і одразу блокую. Я навіть не розбираюся, у мене немає часу кожному диванному критику пояснювати ситуацію, яка склалася у мене. Якщо трохи поворушити мізками, абсолютно зрозуміло, чому я перебуваю там, де я є (в Росії, – УНІАН). Хто мій чоловік, хто моя дитина – якої вони національності. Я вибираю сім’ю. Я не вибираю батьківщину, я вибираю сім’ю. Найближчих мені людей – себе і сім’ю”, – сказала Безрук в інтерв’ю “Газета.ru”.

Актриса зазначила, що через таку позицію від неї масово відписуються в соціальній мережі Instagram.

Схоже, дівчину більше цікавить кількість підписників у соцмережах і заробіток, ніж вбивства мирних жителів в її рідній Україні.

У приватній бесіді з українською актрисою Наталкою Денисенко Безрук сказала, що боїться говорити про війну. За її словами, вона не хоче загриміти у в’язницю в РФ.

Пізніше спробував виправдати актрису її чоловік, російський актор Артем Алексєєв. Він заявив, що Галина останнім часом часто плаче через те, що відбувається у світі, але так і не назвав війну війною, а Росію – агресором.

Джерело.

Close