facebook

Вони і не здогадуются, що їх чекає, в Москві буде таке ж, як і зараз в Маріуполі, і це зовсім не жарти, а істина правда – астрологиня

Москву вже в найближчому часі чекає та ж доля, що і Маріуполь, переконана астролог Валентина Віттрок.

У своєму Facebook-блозі фахівець заявила, що столиця країни-агресора чітко повторить долю міста в Донецькій області і назвала терміни.

Валентина Віттрок пояснила, що на території Росії можуть початися військові дії, що порушить цілісність РФ як держави.

“Крім різних дрібних пересувань планет спостерігаємо точне з’єднання Юпітера з Нептуном в знаку Риб – це дуже рідкісне явище, оскільки таке з’єднання в Рибах можна спостерігати раз в 166 років…”, – написала Віттрок.

Астролог стверджує, що, згідно з історією, подібні явища обіцяють закінчення військових дій.

“Як відомо, історія повторюється, то і цього разу варто згадати, а що ж було останній раз при подібному з’єднанні? А була війна російсько-турецька і з’єднання Нептуна з Юпітером в Рибах відбулося 17-го березня 1856 року, а через два тижні був підписаний так званий Паризький договір, за яким Туреччина залишалася цілісною і незалежною… Росія програла війну… ефект дежавю…що найдивніше, що цього разу Туреччина також буде присутня в переговорах”, – зазначила астролог.

Крім того, Валентина Вітторк передбачала повторення долі Маріуполя в Москві через географічну схожість цих міст.

“Москва, між іншим, знаходиться на тій же географічній довготі, що і Маріуполь, тому доля Москви може повторитися з абсолютною точністю як у Маріуполя”, – переконана астролог.

Валентина Віттрок додала, що розташування і “поведінка” планет на початку 2023 року явно вказує на те, що в Росії не буде мирного часу.

“Судячи з того, як проходить транзитний Плутон по 4-му будинку гороскопу, який має відношення до території, то цілісність Росії як держави викликає великі сумніви”, – резюмувала астролог.

Джерело.

Close