facebook

Новорічний подарунок. Звільненим з полону військовим вручили нові документи

Військовим відновили особисті документи, що засвідчують перебування на військовій службі у ЗСУ.

Дванадцяти звільненим з полону українським військовослужбовцям у Національному військово-медичному клінічному центрі “Головний військовий клінічний госпіталь” вручили відновлені особисті документи, що засвідчують перебування на військовій службі в Збройних силах України. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ на сторінці у Facebook.

“Посвідчення і військові квитки від імені керівництва Генерального штабу Збройних сил України вручив начальник Управління морально-психологічного забезпечення підготовки та застосування військ (сил) – заступник начальника Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних сил України полковник Олександр Тарнавський”, – йдеться в повідомленні.

Він подякував військовослужбовцям за виявлену витримку і стійкість і привітав зі святами – Новим роком та Різдвом Христовим.

Нагадаємо, 29 грудня на КПВВ “Майорське” відбувся обмін утримуваними особами між Україною та ОРДЛО. До України з ОРДЛО повернулося 76 осіб. Серед звільнених – журналіст Станіслав Асєєв, а також 12 військовослужбовців.

Джерело.

Close