facebook

“Новорічна сімейна драма”: Батько розстріляв свою доньку і її чоловіка у їхньому домі

Чоловіка не запросили на сімейне торжество з нагоди Нового року, через що він вирішив помститися своїй дочці і її чоловікові. Після вбивства дітей він спробував вчинити суїцид, але нічого в нього не вийшло.

В австралійському Мельбурні неадекватний чоловік розстріляв свою дочку і її коханого в їхньому будинку. На момент смерті дівчині було 25 років, її нареченому – 29.

55-річний Осман Шаптала не був запрошений своєю дочкою на святкові урочистості з нагоди настання Нового, 2020 року, тому він вирішив помститися своїй доньці і її чоловікові.

Для цього він взяв пістолет і попрямував до них додому: на момент трагедії вони вже рік, як жили окремо. Коли його дочка, Ліндіта відкрила двері свого будинку, злочинець скинув пістолет і впритул розстріляв дівчину і її коханого, Ветон Мусаї. Все це відбувалося на очах у інших гостей молодої пари.

Після цього вбивця спробував накласти на себе руки, але нічого не вийшло.

Він вижив, зараз він знаходиться в лікарні, коли його випишуть, він постане перед судом за скоєний злочин. А ось його дочці і її чоловікові не пощастило: Ліндіта померла на місці, Ветон помер трохи пізніше в лікарні.

Поліція Австралії поки ніяк не коментує даний інцидент: там говорять, що справжні причини злочину стануть відомі лише тоді, коли підозрюваний вийде з госпіталю.

Джерело.

Close