facebook

“Шалений снігопад засипле ці області прямо на Новий рік, холод накриє цей регіон на вихідні”: синоптики про погоду

Синоптики попередили мешканців деяких регіонів України про ймовірні снігопади і холод прямо на Новий рік. Хоча решта українців утішатиметься, наскільки це можливо в умовах війни, теплою погодою, але саме у цих областях можлива кардинально інша погода.

Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

“31-го грудня в Україні впродовж дня очікується +3+9 градусів, на Сумщині, Харківщині, Полтавщині, Луганщині +1+4 градуси. У південній частині та західних областях +7+12 градусів. У нічні години в більшості областей України від 2 тепла до 3 морозу, десь у видолинках чи околицях може бути нижче..

Невеликий дощ, ймовірно, з мокрим снігом, найближчої ночі передбачається на Сумщині, Харківщині, Полтавщині, Луганщині.

Ще у Карпатах та навколокарпатських районах – завтра також місцями опади.

На решті території України – без істотних опадів, а на півдні, південному сході та подекуди в центрі навіть може бути сонечко.

Вітер переважно південно-західний, веселий, іноді поривчастий.

1-го січня в Україні стане ще тепліше. Протягом дня очікується +7+14 градусів, у східній частині +5+9 градусів. Вітер південно-західний, помірний, до рвучкого.

Переважатиме суха погода, лише в новорічну ніч на Чернігівщині та Сумщині, а вдень на Луганщині та Харківщині можливі невеликі опади.

У Києві 31-го грудня та 1-го січня – без опадів. Вітер південно-західний, поривчастий.

31-го грудня вночі близько нуля, вдень +4+6 градусів. 1-го січня вночі близько +5 градусів, вдень +10+12 градусів. Спокійно проводжаємо старенького і впевнено впускаємо молодий рік в Україну.

Адже в Новому році нам багато працювати, берегти і захищати своє й своїх для Перемоги!”,- ідеться у повідомленні.

Джерело.

Close