facebook

Астролог здивувала прогнозом щодо війни на лютий 2023: “Можливо, останній бій” (відео)

Із самого початку лютого українці відчуватимуть напруження, каже астролог.

Астролог Альбіна Пономаренко дала прогноз на лютий 2023 в Україні та відповіла на запитання, чого ж чекати до річниці повномасштабного вторгнення РФ.

Почнеться лютий з провокацій, вибухів, розповіла астрологічний експерт в інтерв’ю YouTube-каналу “Прогноз”. Водночас є дуже сильний та прогресивний аспект на 10 лютого.

Пономаренко нагадала, що 3-го лютого в Києві пройде саміт ЄС, тож напередодні, 1-го та 2-го числа, Росія може влаштувати обстріли, щоб зірвати його. Період з 12 по 18 лютого напружений, але в цей час Україна може почути інформацію про якусь міжнародну допомогу та про певні перемоги на фронті.

З 18-го числа очікуються гарні новини для народу України, стверджує Пономаренко. Ймовірні звістки про звільнення певних наших територій. А напередодні річниці повномасштабної війни будуть дуже напружені дні, карти Таро показують небезпеку та сильні обстріли.

25-27 лютого теж важкий період, але ЗСУ готові до будь-якого розвитку подій, навіть до провокацій у вигляді наступу з Білорусі.

“Це буде дуже сильний бій. І можливо, він буде останнім або передостаннім. Тому що ще буде березень, ми будемо виходити на фінішну пряму цієї війни”, – так загалом охарактеризувала астролог лютий 2023-го року.

Джерело.

Close