facebook

Чекали на дитину 19 років: у подружжя народився довгоочікуваний первісток

На Волині у подружжя народився довгоочікуваний первісток – малюк Богдан. Хлопчика чекали 19 років.

Радісну новину повідомила пресслужба Нововолинської центральної міської лікарні. Народження хлопчика там назвали різдвяним дивом.

Малюк народився 13 січня.

Нехай росте здоровеньким, під мирним небом та тішить батьків! Пологи пройшли шляхом кесаревого розтину. Мама та немовлятко почувають себе добре,
– мовиться у повідомленні.

Батьки зізнаються, що не вагалися, як назвати хлопчика. Розповідають, що малюк практично сам вибрав це ім’я. Подружжя каже, що дитину їм подарував Бог.

Головна мрія батьків – аби їхній син ріс під мирним небом.

Про вагітність Тетяна дізналася у квітні 2022 року. Початку повномасштабного вторгнення жінка злякалася, однак вирішила, що без чоловіка нікуди не поїде. Тепер вони не можуть натішитися народженню сина.

Редакція каналу вітає батьків з народженням малюка. Нехай росте щасливим під мирним небом.
Історія сім’ї
Від весілля Тані й Івана до народження первістка минуло 19 років. Свої стосунки пара характеризує як кохання з першого погляду. Весілля відгуляли через 3 місяці після знайомства.

Про поповнення у сім’ї почали мріяти майже відразу. Водночас роки йшли, а омріяний малюк на світ не з’являвся. Лікування не дало бажаного ефекту.

З часом Таня й Іван змирилися, що не стануть батьками. Збиралися радіти племінникам. Водночас навесні 2022 року Таня дізналася про вагітність. Спершу сказала чоловікові. Тоді – батькам. Всі дуже зраділи.

На 20 тижні вагітності стало відомо, що народиться хлопчик.

У перший день року у Києві народилась трійня
Департамент охорони здоров’я міста Києва повідомив, що у перший день 2023 року у Києві народилася трійня. Малюків назвали Матвій, Богдан та Владислав.

Загалом 1 січня в українській столиці народилася 31 дитинка – 12 хлопчиків і 19 дівчаток.

Джерело.

Close