facebook

Кащеєва голка Путіна: що може стати фатальним для російської імперії

Втрата Криму для Росії матиме стратегічні та геополітичні наслідки, оскільки півострів є “голкою Кощія” для російського президента Володимира Путіна. Після повалення окупаційної бази у Криму – впаде і його режим.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів грузинський політолог Вахтанг Маїсая.

Він зазначив, що у світлі отримання Збройними силами України далекобійних озброєнь, здатних “діставати” ворога в окупованому Криму, питання звільнення півострова стало реальністю.

“ЗСУ загалом на півдні мають нині вигідніші позиції, ніж російські окупанти. Можна впевнено сказати, що втрата Криму стане для Кремля критичним моментом, який може запустити процес обвалення усієї путінської “імперії”, – зауважив експерт.

Так, Крим є важливим логістичним хабом, через який йде постачання окупаційного угруповання в інші захоплені райони України.

“Втрата Криму матиме стратегічний наслідок, а також геополітичні наслідки, оскільки півострів – така собі голка Кощія для Путіна. Впаде окупаційна база у Криму – впаде і його режим”, – наголосив Вахтанг Маїсая.

Нагадаємо, українці в Криму дедалі більше чинять опір окупантам, постійно нагадуючи, що Крим – це Україна. Водночас російський режим посилює репресії, кидаючи за ґрати людей із надуманих приводів.

 

Джерело.

Close