facebook

“Слухайте, це наші шуби!”: Шуби, які отримали вдови окупантів, були викрадені з Херсону

Шуби, які начебто “подарували” вдовам бойовиків терористичних організацій ДНР та ЛНР, виявились краденими.

Нагадаємо, кремлівські ЗМІ розповсюдили відповідні фото та відео, на яких жінки зрадників з радістю хапають шуби та дякують за них. Згодом, з’ясувалось, що шуби жінкам не подарували, а видали лише для фото, а потім забрали назад.

Але це ще не кінець історії. В мережі Facebook власниця хутряного салону у Херсоні впізнала шуби. Жінка зазначає, що це шуби, які вкрали з її салону. За словами жінка вона впізнала їх, адже бойовики не додумались навіть зрізати барки.

“Слухайте, це наші шуби!! нашого магазину в Херсоні, я в цьому впевнена на всі двісті відсотків!! Готова кричати про це кому завгодно! Добу не була на зв’язку, вмикаю телефон і він просто розривається, всі скидають відео зі свинотами у наших шубах. Ми відразу впізнали наші шуби, там навіть бирки нашого магазину!! Ті ідіоти навіть не зірвали наші бирки. Ми виїхали ВІДРАЗУ 25 лютого з Херсону, досі за кордоном, в травні нам повідомили, що в наш магазин проникли (двое бляха міцних дверей) і викрали практично весь товар. В цих сук точно шуби нашого магазину!! Усі клієнти впізнали їх по бирках, допоможіть розшукати тих свинот, щоб повернули нам шуби!! Максимальний репост!!”, —написала Олена Лапіна.

Джерело.

Close