facebook

“Лютий мороз вдарить вже завтра в цих областях України, експерти сказали про шалений снігопад”: синоптики про холод

Синоптики попереджають українців про серйозне похолодання. Варто готуватися до морозів. Також було повідомлено про те, чи варто очікувати на снігопад. Експерти закликали мешканців України належно ставитися до таких попереджень і не нехтуватисвоїм здоров’ям.

Як інформує “Obozrevatel”, у четвер, 16 лютого, зима продемонструє українцям свої весняні капризи – вночі вдарять морози, а вдень потепліє. А от снігу цього дня чекати не варто.

Про це розповіла українська синоптикиня Наталка Діденко. За її прогнозами, 16 лютого якихось серйозних опадів в Україні не буде.

При цьому на українців чекають температурні гойдалки.

Вночі очікуються морози до -2…-7 градусів. Найхолодніше буде на сході країни, тут стовпчики термометрів впадуть вночі до -7…-12 градусі

А вдень температура підвищиться до 0…+3, на заході потепліє до весняних +4…+8. При цьому найхолодніша погода зберігатиметься у східних областях, де вдень також буде мороз, хоч і не такий великий, як вночі – від -1 до -12.

У Києві 16 лютого стоятиме суха свіжа погода. Температура повітря вночі опуститься до – 3 морозу, а вдень підніметься до 3 градусів теп

Нагадаємо, раніше синоптики попередили, про те, що 13-16 лютого, внаслідок складної льодової ситуації на пригирловій ділянці Десни у Броварському районі Київщині можливі різкі коливання рівнів води до 0,1-0,6 м за добу.ла.4.в.и.

Джерело.

Close