facebook

Військового у Львові напоїли та обікрали злодії зі стажем: Народ у жаху, а поліція не діє

Бійців та громадянських до глибини душі вразила ця історія, а також бездіяльність поліції.

З українським бійцем сталася жахлива ситуація, доки він був на лікуванні у Львівській області. Під час перебування там чоловік вирішив розвіятися та культурно випити. До нього приєдналася компанія невідомих, прикинулася “друзями”, але згодом обікрала.
Військовий на Різдво потрапив до Львова через лікування після бою на Донеччині. Перебуваючи у цивільній формі, він захотів відпочити в однойменному закладі Львова. Тоді він познайомився з компанією з трьох хлопців та дівчини, які видалися йому адекватними. У процесі вони запропонували йому випити щось із власної пляшки та прогулятися містом.

На ранок боєць опритомнів у наркодиспансері в чужому одязі і без особистих речей, серед яких був військовий квиток, історія хвороби та телефон, де він зберігав дорогі серцю відео із загиблими бійцями.

Поліція довго не хотіла приймати заяву, посилаючись на свята, і тоді він вирішив розібратися самостійно. Вже біля закладу через деякий час він зустрів одного з компанії, а той знову прикинувся другом. Нібито він не винен. Навіть відддав речі, але не телефон.

Військовий зрештою скрутив його і доставив у дільницю, оскільки згадав важливі деталі пограбування. Вже в поліції повідомили, що Лучків Роман – злодій зі стажем, який неодноразово потрапляв під статтю.

“Він так працює. Є схема, за якою він грабує таких хлопців, туристів. Заводить їх на цвинтар, напоює клофеліном і грабує”, – зазначив боєць.
Жах у тому, що на ранок лиходія відпустили, а за справу поліція не взялася. Телефон з локації з цінними даними знайшовся на радіоринку, але у результаті військовий його не зміг повернути.

“Я готовий понести відповідальність за те, що я випив. Не повинен був потрапляти в цю ситуацію, але потрапив. Я втратив все”, – заявив він.

Військових та громадянських до глибини душі вразила ця історія, а також бездіяльність поліції.

 

Джерело.

Close