facebook

Це вирішення проблеми! Для безробітних українців запропонували рішення.“

У державній службі зайнятості стартував новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості.

 

«Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання», – зазначила директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон.

На сайті будуть впроваджуватися нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуться вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів буде розміщуватися у відеоформаті. Завдяки новому сервісу зможуть також підвищувати свою кваліфікацію і працівники державної служби зайнятості. Це буде найбільша база можливостей.

«Портал допоможе реалізувати найважливіше для служби завдання – знайти достойну роботу кожному українцеві та кваліфікований персонал кожному роботодавцеві», – підкреслила Макогон.

Новий сервіс дозволить:

розвивати особисті компетенції, затребувані на ринку праці;
отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу;
навчитися складати резюме сучасного формату;
підготуватися до співбесіди з роботодавцем;
обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводяться центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Раніше команда президента Володимира Зеленського запустила проект «соціальний ліфт» з метою об’єднання кваліфікованих фахівців та інновації, аби забезпечити позитивні зміни в країні і її комплексний соціально-економічний і культурний розвиток. За процесом відбору будуть стежити рекрутингові компанії і фахівці.

Джерело.

Close