facebook

Таролог Гордєєв назвав велике місто України, яке нещадно бомбитимуть у березні

На жителів Дніпра і області чекає непростий період.

Таролог Макс Гордєєв на своєму YouTube-каналі опублікував прогноз на березень по всіх українських регіонах. Одним з найнебезпечніших буде Дніпро і область. Гордєєв уточнив, що росіяни будуть цілитися по мирних районах.

“Дніпро і Дніпропетровська область, будьте уважні. Можуть бути “прильоти”, і вони будуть дуже сильними. Не ігноруйте ні в якому разі повітряні тривоги”, – звернувся до українців таролог.

Як уточнив Гордєєв, березень буде досить “гарячим”. Така непроста ситуація буде триматися ще як мінімум півроку. Стабілізація може наступити лише в кінці літа або на початку осені.

“Я бачу, що ситуація в регіоні дуже важка. Дуже багато переживань у людей. Для вас йдуть числа 8 і 9. Це говорить про те, що в ці місяці будуть якісь хороші новини, ситуація покращиться”, – резюмував Гордєєв.

За словами експерта-езотерика, десь до кінця березня росіяни намагатимуться наступати по всіх фронтах, на яких тільки це можливо, проте пізніше вони самі почнуть відчувати нестачу зброї і вогонь поступово зменшуватиметься.

Джерело.

Close