facebook

Навесні на Україну чекає запекла боротьба: Астролог передрекла важкий період

На думку Тимощук, можливі серйозні бойові дії.

Астролог Яна Тимощук розповіла, що чекає на Україну цієї весни. Вона передрекла важкий період. На її думку, можлива запекла боротьба.

“Боротьба, запекла боротьба… Ми будемо мати, на жаль, дуже серйозні бойові дії. Зіткнення”, – розповіла Тимощук в інтерв’ю УНІАН.

Також астролог стверджує, що бої можуть активізуватися. Вона вважає, що буде неспокійно і на тимчасово окупованих територіях України.

“Багато людей можуть відчувати себе в обмеженні. Швидше за все, це те, що стосується втрат. Коли люди позбавляються благ, будинків”, – стверджує Тимощук.

Однак астролог також вважає, що, попри погіршення ситуації на фронті, нам не варто боятися проблем з їжею. На думку Тимощук, навесні аграрії зможуть провести посівну.

“Цієї весни вищі сили будуть прихильні до нашої землі. Я маю на увазі це стосується народження землі, що не дасть нам бути голодними”, – зазначила астролог.

Також Тимощук пророкує багато зустрічей. За її словами, Україна буде ще активніше зустрічатися з партнерами.

“Буде крик про допомогу. Ми будемо багато втрачати… Буде жорсткий опір…”

Крім цього, астролог попередила про небезпеку. РФ буде влаштовувати провокації, вважає Тимощук. Через це в зоні ризику можуть опинитися об’єкти на висоті. На думку астролога, РФ може бити по висотках.

Джерело.

Close