facebook

Царьов заявив, що Янукович планував відділити західні області України і стати “вічним” президентом

Ексрегіонал Олег Царьов, який втік до рф, розповів про план режиму Януковича щодо розпаду України.

Згідно з яким відділити хотіли не Донецьку та Луганські області, а нібито західні регіони.

Про це Царьов розповів в інтерв’ю російським пропагандистам, передає “Еспресо.Захід”.

Він розповів, що у Партії регіонів був план, як з Віктора Януковича зробити довічного президента України.

“Розкажу вам те, що нікому раніше не розповідав. Я тримав у руках документ, розроблений аналітиками Партії регіонів, де розглядався сценарій довічного президентства Януковича. Було очевидно, що вибудовуючи дружні відносини з російською федерацією, домагаючись зростання економіки, підвищення рівня життя, все це зробити реально. Два президентські терміни, зміна Конституції, ще два терміни… І єдина загроза втіленню цих планів у життя бачилася одна: західна Україна завжди розхитуватиме ситуацію на території всієї країни і зробить усе, щоб не дати такий сценарій реалізувати”, – заявив Царьов.

За його версією, тоді регіонали розробили план, за яким очільник партії “Свобода” Олег Тягнибок, “який отримував гроші, в тому числі, і з каси Партії регіонів”, став би “виступати за сепаратизм, за відокремлення низки західних областей в автономне утворення, яка не підтримує центральної влади”.

“Ну, а центральній владі довелося б, “поскрепуючи серцем”, погодитися. Отже, події могли розвиватися і так”, – підсумував Царьов.

Журналіст Денис Казанський на своїй фейсбук-сторінці наголосив, що це фактично зізнання у тому, що Янукович та його команда справді були російською агентурою, і мали чіткий план знищення України.

Джерело.

Close