facebook

“0біймаю вас – 3 вірою і молитвами”! Хвора на рак Мазур 3рoбилa 3aявy. Не можу і не буду більше про це м0вчати! Люди мають 3нати правду

За те, що ми – разом.

За те, що підтримуємо один одного – тут, в нашій зраненій, але незламній Україні.

Ці півроку страшних випробувань, що дісталися нам, подарували ще й почуття неосяжної любові! До фантастичних людей моєї країни, які можливо ще й до кінця не усвідомили: наскільки є сильними, безстрашними, сердечними, люблячими…

Разом – ми неодмінно переможемо! І не просто все відбудуємо, а зробимо кращим, ніж було. Але зараз – боремося за життя кожного. Наших відважних воїнів. Наших дітей і дорослих.

І сьогодні я хочу особливо підтримати тих, у кого свій, критичний відлік часу: з моменту виявлення онкохвороби.

Обіймаю вас – з вірою і молитвами!

Пам’ятайте: у людини можна відібрати все, крім одного – волі. І волі обирати своє ставлення до обставин – також.

Рак виліковний. Знайте це. Не мовчіть про свій діагноз! І не бійтеся звертатися по допомогу. Сили прибудуть.

Волосся відновиться і буде ще кращим. Я от вже не встигаю поправляти свою коротку зачіску, бо дуже швидко відростають кучері – і навіть задумалась про варіант довший))

Друзі, я знаю, як неймовірно важко боротися з хворобою зараз. Коли зруйновані лікарні. Обрізані шляхи. Не вистачає ліків…

Але і в цій ситуації – ми можемо простягнути руку один одному.

Поставки ліків, які за потребами цього року закупила держава – очікуються починаючи з листопада і до кінця року. Багато онкоцентрів – наразі виживають за рахунок гуманітарки.

Тому я звертаюся до всіх, від кого це залежить. Фармацевтичні компанії і мережі аптек світу, – не припиняйте ГУМАНІТАРНІ поставки ліків в Україну! Особлива потреба зараз – у Хмельницькому, Івано-Франківську, Чернівцях, Черкасах, Кропивницькому, Одесі… Підтримайте, будь ласка, нас і у цьому! Працюйте з відповідальними партнерами.

Ви можете врятувати більше життів – і подарувати більше перемог.

І я прошу також сьогодні кожного з вас, дорогі мої друзі – підтримати фонд Inspiration Family Інесса Матюшенко – його співзасновниця – сама перемогла онко. І зараз працює над тим, щоб об‘єднати зусилля держави, лікарів, пацієнтів та громадського сектора.

Зараз фонд збирає кошти на важливий препарат Капецитабін: його критично не вистачає. Якщо можете – зробіть свій маленький чи великий внесок – за лінком під цим відео. І ми разом – подаруємо нові щасливі дні народження – ще багатьом і багатьом нашим землякам.

Дякую усім! Вірю в нас – і в нашу перемогу: у битвах великих і особистих.

І люблю вас дуже – моя велична українська родино!

Алла Мазур

 

Джерело.

Close